Cel mai scump telefon din lume costă 2,3 milioane de euro

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Cel mai scump telefon mobil din lume este un terminal iPhone 3GS care are o  carcasă din aur pe care au fost încrustate nu mai puţin de 190 de diamante. Designerul de lux Stuart Hughes a lucrat zece luni pentru a crea cel mai scump telefon mobil din lume. Un terminal iPhone 3GS de 32 de GB a fost placat cu aur de 22 de carate şi decorat cu 190 de diamante. Logo-ul Apple de pe spatele terminalului este format din 53 de pietre preţioase, în timp ce butonul de navigare este realizat di
Cel mai scump telefon mobil din lume este un terminal iPhone 3GS care are o  carcasă din aur pe care au fost încrustate nu mai puţin de 190 de diamante.
Designerul de lux Stuart Hughes a lucrat zece luni pentru a crea cel mai scump telefon mobil din lume. Un terminal iPhone 3GS de 32 de GB a fost placat cu aur de 22 de carate şi decorat cu 190 de diamante.
Logo-ul Apple de pe spatele terminalului este format din 53 de pietre preţioase, în timp ce butonul de navigare este realizat dintr-un diamant unic de şapte carate.
Telefonul este livrat într-un pachet special, de 7 kilograme, format dintr-un bloc de granit şi aur Kashmir, şi este învelit într-o căptuşeală din piele Nubuck.
Telefonul a fost cumpărat de un maganat al industriei miniere din Australia.
SURSA: www.capital.ro (autor  Bogdan Biszok).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu