Cele mai cunoscute magazine pentru telefoane mobile (I)

sâmbătă, 22 ianuarie 2011
Grupul GERMANOS

Reteaua magazinelor GERMANOS constituie cea mai credibila alegere pentru achizitionarea unui telefon mobil dar si pentru service-ul acestuia. De ani de zile deja, se garanteaza deservirea excelenta si se specializeaza in alegerile de service de pionierat.
Faceti miscarea corecta si alegeti GERMANOS pentru a va cumpara un nou telefon mobil pentru ca la GERMANOS veti beneficia de un service fara cusur si nu veti ramane niciodata fara telefon mobil!
Fondatorul companiei Germanos, un vizionar om de afaceri grec este cel care a dat si numele brandului -  Panos Germanos.
Primul magazin Germanos a fost deschis in Atena, in  anul 1980 intr-o locatie de doar 20 de metrii patrati, specializat in vanzarea de baterii.
La inceputul anilor 90, lantul de magazine Germanos si-a inceput expansiunea prin sistemul de franciza.
In 1992 Germanos a inceput sa se extinda in Europa de Est.
Lansarea telefoaniei mobile pe piata din Grecia, in anul 1994 a reprezentat un moment important pentru Germanos care a devenit retea de magazine specializata in telefonia mobila.
In anul 2000 compania Germanos este listata la principala bursa din Atena.
In anul 2003 Germanos devine dealer, simultan,  pentru mai multi operatori de telefonie mobila Cosmote, OTE, TIM si Vodafone.
Sursa: www.germanos.ro

...................................................................................................................................


Cele mai tari oferte pentru telefoane mobile de ultima generatie puteti gasi in lantul de magazine COSMOTE.
De pe site-ul COSMOTE.RO puteti descarca ofertele comerciale, modele de contract de abonament, conditii si termeni de utilizare a serviciilor oferite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu