Castiga pentru vacanta ta o camera foto si un iPod Touch 8 Gb

sâmbătă, 23 aprilie 2011
Pe site-ul playtech.ro este organizat un concurs atractiv cu premii oferite de evomag.ro.

Hai sa vedem despre ce este vorba:
"La inceputul verii ti-ar prinde bine un nou aparat foto, micut, agil, care sa te ajute sa surprinzi instantaneu momentele frumoase din vacanta, nu-i asa? Playtech.ro si EvoMAG iti aduce o camera foto pentru vacanta pe care o planuiesti. Completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebare si vei intra automat in tombola pentru o camera Benq C1450 + card 4GB! Daca vrei sa castigi mai mult, scrie pe blogul tau despre noi si premiul oferit de EvoMAG. Nu uita sa ne lasi linkul in formular! Intri automat in cursa pentru… un iPod Touch 8GB!! Concursul se desfasoara in perioada 21 aprilie – 10 mai. Atentie, participantii care se inscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificati! Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin telefon si email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs. In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani. 
 Intrebarea concursului: 
Numeste si alte 5 tipuri de produse (pe langa camere foto) pe care le poti gasi la evoMAG.ro." 

Si iata raspunsul meu:
 La evoMAG.ro putem gasi o gama foarte mare de produse din care voi enumera cateva din preferatele mele: televizoare LCD (Televizor LCD 22" LC-2210, HD Ready), televizoare LED (Televizor LED 19" LC-19LE320E, HD Ready), monitoare LCD (Monitor LCD 15.6" 160E1SB), imprimante laser color (Imprimanta Laser C110), camere foto profesionale DSLR (Canon D-SLR EOS 1000D Body), rame foto digitale (Rama Foto Digitala SmartArt 4800M 8" Serioux), camere video (Camera Video HDR-PJ10E cu Proiector incorporat), E book readere (E-Book Reader Libretto PER5062 6" , Prestigio) .

Deasemenea, cei interesati de domeniile retelistica, accesorii auto, gamming, software, periferice calculatoare pot alege produsele dorite la cele mai bune preturi de pe piata. Fii alaturi de evomag.ro si ramai la curent cu cele mai bune oferte!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu