Telefon mobil Samsung I9000 Galaxy S, 8GB, Black

sâmbătă, 22 ianuarie 2011





Telefon mobil Samsung I9000 Galaxy S, 8GB, Black

4.0" SUPER AMOLED - Experienta vizuala de exceptie.
Multumita celui mai luminos ecran din lume Super AMOLED 4" vei putea urmari inregistrarile video HD, juca jocuri si citi carti in format electronic la o calitate nemaintalnita. Chiar si in lumina soarelui imaginea e clara, iar filmarile HD afara sunt o joaca.

Smart Alarm - Calmul relaxant al diminetii.
GALAXY S stie cat de revigoranta este o trezire naturala in comparatie cu zgomotul agresiv al unui post de radio , TV sau alt dispozitiv. Cu volumul alarmei in crestere graduala, te trezesti usor din somn.

 
 Daily Briefing - Flux de stiri personalizat.
Inainte ca ziua sa inceapa, Daily Briefing iti da exact informatiile care iti sunt importante chiar pe ecranul principal: stirile importante, bursa, prognoza meteo – widgetul “Daily Briefing” iti afiseaza chiar si agenda si calendarul, asigurandu-te ca esti informat in legatura cu tot ceea ce te asteapta in noua zi, fara a fi legat de computer, fara reclamele TV si fara sa te prierzi intr-un ziar dezorganizat.
 
Calendar integrat.
Cu GALAXY S si calendarul integrat, programarile, agendele, calendarele si listele de task-uri sunt sincronizate automat si organizate intr-o singura aplicatie.

Pentru masina - Google Maps™.
In masina, GALAXY S se transforma in ajutorul tau personal – furnizand informatii despre vreme, cautare Google activata vocal si servicii de navigatie. Obtinerea informatiilor referitoare la drum se face simplu, prin cerere vocala. Cu “Google maps navigation” GALAXY S nu numai ca aduce informatiile, dar iti si ofera 3 moduri de prezentare: harta cu strazi , harta cu trafic, sau vedere din satelit.

Layar Reality Browser - Exploreaza imprejurimile.

'Samsung Arround Me' te ajuta sa descoperi ceea ce este in jur indiferent unde te afli – cafenele, galerii de arta, etc. Fixezi pur si simplu o imagine si GALAXY S iti spune ce urmeaza, ce este in spatele si in fata ta, inclusiv adrese, numere de telefon, tot ceea ce vrei sa stii. Cu o baza de date extinsa POI (Puncte-de-interes) ai acces la informatii mai detaliate si mai precise, fiind bine informat in legatura cu ceea ce te inconjoara.

Wireless Tethering.
Daca doresti sa accesezi internetul de pe laptop-ul din dotare, insa conexiunea wireless a acestuia nu functioneaza, sau nu are acoperire in zona respectiva, poti apela la functia de Tethering a telefonului mobil Galaxy S. Poti folosi deci telefonul ca pe un Access point pentru a avea acces la internet 3G de pe laptop (în functie de operator si locatie).

Inregistrare HD.
Cu posibilitatea inregistrarii HD poti captura oricand momente memorabile. Poti sa le impartasesti cu familia pe un televizor HD, sau le poti viziona imediat pe cel mai luminos ecran Super AMOLED de 4.0”.
Social Hub.
Lista de contacte integrate GALAXY S reuneste contactele e-mail si SNS (Facebook, Twitter etc.) intr-o singura agenda si iti permite sa verifici starea prietenilor, noutati si poze proaspat adaugate. Multumita listei de mesaje Inbox a Social Hub-ului poti gestiona toate mesajele primite si trimise. In plus, sunt integrate calendarele Google si Facebook.

SWYPE / Write & Go.
Cu noua tehnologie de editare pentru ecranul tactil SWYPE  - inovatie Samsung, iti poti edita rapid mesajele SMS, fara a mai fi nevoie sa ridici degetul ca si la ecranele touch-screen traditionale. Mai mult, modul Write & Go te lasa sa alegi cum vrei sa trimiti mesajele – email, text, in agenda sau nota.

ThinkFree - Biroul tau este unde esti tu.
Orice document, inclusiv Word, Excel si Powerpoint poate fi vizulizat, editat si salvat. Poti chiar si sa vizualizezi fisierele PDF in formatul lor nativ.

Telecomanda TV.
Pana cand afli unde ai lasat telecomanda o poti folosi pe cea incorporata in GALAXY S. Are toate functiile tipice, plus functii avansate utilizate la televizoarele performante, cu media control si touch-keyboard. Telecomanda este compatibila numai cu televizoare Samsung fabricate dupa 2010.

AllShare prin DLNA.
Samsung Galaxy S este echipat cu un modul AllShare (prin DLNA), ceea ce inseamna ca te poti conecta fara fir si transmite fisiere video, muzica, poze si alte tipuri la un televizor compatibil sau PC .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu